Υπηρεσίες

Clipboard01.jpg
Άλλες Υπηρεσίες

 

Καθαριότητα

Σπιτικό Φαγητό

Πλύσιμο ρουχισμού

Φαρμακοδοσία

Νοσηλεία

Λίγα λόγια για τις Μ.Φ.Η.

 

Οι οίκοι ευγηρίας - πλέον Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων  βλ. ΦΕΚ 1136 06.07.2007 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ -  υπάρχουν στη χώρα μας περισσότερα από 40 χρόνια. Στην πάροδο αυτών των χρόνων έχουν γίνει τεράστιες βελτιώσεις και αναβαθμίσεις αναφορικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους ηλικιωμένους. Έχουν γίνει προσπάθειες, πολλές από τις οποίες έχουν ευοδώσει, ώστε ο όρος γηροκομείο να είναι πλέον ανεπαρκής. Σκεφτόμαστε τη δουλειά μας ως προσφορά ανακούφισης και παρηγοριάς σε αυτούς που βρίσκονται στη δύση της ζωής τους. Όταν ασθένειες όπως η κατάθλιψη και η άνοια τείνουν να γίνουν μάστιγα στην εποχή μας, εμείς φροντίζουμε να παρέχουμε ένα σπίτι σε όσους δυσκολεύονται για οποιοδήποτε λόγο να παραμείνουν στο οικείο και ζεστό οικογενειακό περιβάλλον.

 

Όταν αποφασίσετε ότι οι ανάγκες του ηλικιωμένου σας είναι μεγαλύτερες από αυτές που εσείς μπορείτε να προσφέρετε, στη «Θαλπωρή» θα βρείτε ένα σπιτικό περιβάλλον με ανθρώπους που ως κύρια αγωνία έχουν την σωστή φροντίδα του ηλικιωμένου. Η ομπρέλα των υπηρεσιών μας είναι μεγάλη. Φροντίζουμε ανθρώπους με παθολογικά προβλήματα (καρδιολογικά, κατάγματα, προβλήματα του αναπνευστικού κ.α.), με νευρολογικά προβλήματα (Parkinson, διάφορους τύπους άνοιας και Alzheimer, ΣΚΠ κ.α.) ή και το πιο απλό αλλά πάντα απαιτητικό γήρας.

 

Εδώ έχουν φροντίδα όλο το 24ωρο, νοσηλευτική και ιατρική παρακολούθηση αλλά κυρίως ανακτούν την χαμένη κοινωνικότητά τους. Η φροντίδα στο σπίτι συχνά απομονώνει τους ηλικιωμένους από άτομα της ηλικίας τους και πολλές φορές περνούν τη μέρα τους με κάποιο άτομο με το οποίο μπορεί να μην έχουν κανένα ενδιαφέρον. Εδώ βρίσκονται με άτομα της ηλικίας τους που βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις και αυτό έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στην καλύτερη γενική κατάσταση των ηλικιωμένων.