Αναζήτηση

Μια μέρα στη Θαλπωρή

Οι ηλικιωμένοι μας θα ξυπνήσουν το πρωί και μετά την προσωπική τους υγιεινή θα πάρουν το πρωινό τους στα δωμάτιά τους ή στο σαλονάκι του ορόφου. Στη συνέχεια θα συγκεντρωθούν στο σαλόνι όπου θα πάρουν το δεκατιανό τους (καφέ, τσάι, χαμομήλι με κάποιο συνοδευτικό ή/και φρούτο εποχής) θα συζητήσουν, θα δουν τηλεόραση ή θα ασχοληθούν με διάφορες δραστηριότητες/ παιχνίδια που διοργανώνουν οι κοινωνικοί λειτουργοί. Κατά τη 13:00 σερβίρεται το μεσημεριανό φαγητό, το οποίο μπορούν να το φάνε στην τραπεζαρία παρέα με τους υπόλοιπους ηλικιωμένους ή στο τραπεζάκι του δωματίου τους. Στη συνέχεια θα πάνε στα δωμάτιά τους να ξεκουραστούν μέχρι το απόγευμα όπου και ξαναμαζεύονται στο σαλόνι. Κατά τις 16:30 σερβίρεται το απογευματινό (γιαούρτι, κρέμα, ρυζόγαλο ή/και φρούτο εποχής). Στη συνέχεια θα απασχοληθούν πάλι συζητώντας, βλέποντας τηλεόραση ή με διάφορες δραστηριότητες/ παιχνίδια που διοργανώνουν οι κοινωνικοί λειτουργοί.

Κατά τις 19:30-20:00 σερβίρεται το βραδινό φαγητό (ψαρόσουπα, κοτόσουπα, φιδέ κλπ) και κατά τις 21:00 είναι η βραδινή κατάκλιση.

58 προβολές0 σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Διευκρινήσεις για το επισκεπτήριο στη Θαλπωρή

· Οι επισκέψεις θα γίνονται κατά περίπτωση κατόπιν ραντεβού, στον εξωτερικό χώρο και σε απόσταση. · Δε θα πρέπει να παρευρίσκεται κανένας επισκέπτης στη Μονάδα εάν είναι αδιάθετος ή παρουσιάζει συμπτώ