Αναζήτηση

Διευκρινήσεις για το επισκεπτήριο στη Θαλπωρή

· Οι επισκέψεις θα γίνονται κατά περίπτωση κατόπιν ραντεβού, στον εξωτερικό χώρο και σε απόσταση.

· Δε θα πρέπει να παρευρίσκεται κανένας επισκέπτης στη Μονάδα εάν είναι αδιάθετος ή παρουσιάζει συμπτώματα κρυολογήματος/γρίπης, αναπνευστικά, ή της νόσου.

· Οι επισκέπτες θα παρευρίσκονται στη Μονάδα σε προσυμφωνημένο χρόνο και σε χώρο που θα τους υποδειχθεί τηρώντας τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

· Επιδόσεις δεμάτων ή χειρόγραφων επιστολών θα συνεχίσουν να γίνονται κανονικά όπως επίσης και όποιος επιθυμεί θα συνεχίσει τις βιντεοκλήσεις ή την εξ αποστάσεως επίσκεψη.· Σε περίπτωση που υπάρχει υποψία ή πραγματική επιδημική έξαρση της COVID-19 θα εφαρμοστούν αυξημένοι περιορισμοί επισκεπτών που δύνανται να περιλαμβάνουν και τον εκ νέου αποκλεισμό. Αυτό θα εφαρμοστεί με διαφανή τρόπο, με σαφή επικοινωνία προς τους τροφίμους και τα μέλη της οικογένειας. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής η Μονάδα είναι διατεθειμένη να προσφύγει στους εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας που έχει ήδη εφαρμόσει.

88 προβολές0 σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Το επισκεπτήριο στη Θαλπωρή

Οι επισκέψεις στη Μονάδα έχουν ξεκινήσει. Πάντα με μέτρο. Πάντα με προφύλαξη. Προσέχουμε τους ηλικιωμένους για να τους εξασφαλίσουμε το πολυτιμότερο αγαθό που είναι η Υγεία. Για λίγο καιρό ακόμα και σ

Σημαντική υπενθύμιση - προστασία από τον COVID-19

Για την ασφάλεια των τροφίμων και των εργαζομένων και για τη διασφάλιση των παρεχόμενων υπηρεσιών φροντίδας η διοίκηση της Μονάδας σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς Δημόσιας Υγείας έχει απαγορεύσ

Βασ. Κωνσταντίνου 44

Μαρούσι, 151 22

info@thalpori.gr

  • Facebook

© 2020 by Thalpori. All rights reserved. Proudly created with Wix.com

Τηλ: 210 8022301